Find foredragsholder i nærheden af Horsens med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende fortællinger. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. Vi er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Efter dette skal du blot have oplyst folkene nær dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og tilskuere, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det pågældende emne. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer der er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation i nærheden af Horsens eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...