Book foredragsholder i nærheden af Kolding med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en fængende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere eventet, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som finder foredragets emne spændende. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det pågældende tema. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk, som søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Det store udvalg dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation i nærheden af Kolding eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...