Book foredragsholder tæt på Lunderskov med foredrag om innovation her

Kryptovaluta på et forståeligt, dansk sprog

Ønsker du et foredrag med plads til samtale, diskussion og debat om kryptovaluta? Så har du fundet den helt rette til opgaven.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-tjenester på dette område. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I også det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og tilskuere, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det givne tema. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at folk, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også god mulighed for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om innovation nær Lunderskov, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...