Innovation i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Innovation i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende historier. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Efterfølgende skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og gerne at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og endvidere en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive mere vidende om emnet. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring en masse vidt forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at folk, der leder efter ideel musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation i Nordjylland eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...