Book foredragsholder i nærheden af Nykøbing Falster med foredrag om innovation her

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin fortælling. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester i Danmark. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter dette skal du blot have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men via Eventzonen får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle relevante former for underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer på jagt efter fuldendt musik og underholdning kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Vores sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation nær Nykøbing Falster eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...