Book foredragsholder tæt på Padborg med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Eventzonen er nemlig én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som dækker en meget bred vifte af emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som er på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Padborg eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...