Book foredragsholder nær Randers med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende historie. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets største portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring arrangementet. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som finder foredragets tema interessant. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Leder du efter en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, som leder efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Randers, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...