Book foredragsholder tæt på Regstrup med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en fængende historie. Man oplever tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Efter dette skal du blot have oplyst folkene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, og tilhørere, som har lyst til at deltage og blive klogere på det valgte emne. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det således at personer, der leder efter ideel musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Regstrup eller du er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...