Find foredragsholder i nærheden af Ribe med foredrag om innovation her

Der er desværre ingen kunstnere under Find foredragsholder i nærheden af Ribe med foredrag om innovation her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring eventet. Derefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum dukker op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets emne interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og derudover en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der leder efter den fuldendte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Ribe eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...