Find foredragsholder tæt på Ringe med foredrag om innovation her


Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Foredraget lægger vægt på tilgangen ti...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Foredraget lægger vægt på tilgangen ti...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Benjamin C. Munk

Benjamin C. Munk, med 27 års erfaring i IT og AI, tilbyder indsigtsfulde foredrag om AI's indvirkning på fremtidens samfund og erhvervsliv. Kendt f...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Benjamin C. Munk

Benjamin C. Munk, med 27 års erfaring i IT og AI, tilbyder indsigtsfulde foredrag om AI's indvirkning på fremtidens samfund og erhvervsliv. Kendt f...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det rette sted. Eventzonen er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Du får let kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Her fastlægger I også det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, og tilskuere, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Ringe eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...