Find foredragsholder nær Rødovre med foredrag om innovation her

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en fængende historie. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I finde en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Eventzonen.dk er én af Danmarks største portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og derudover en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Rødovre, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...