Book foredragsholder i nærheden af Roskilde med foredrag om innovation her

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det pågældende tema. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det så personer på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Det store sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også god mulighed for inden en event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation nær Roskilde eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...