Book foredragsholder tæt på Ryslinge med foredrag om innovation her


Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. En vellykket foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og publikum, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således at danskere, som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands indenfor mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation nær Ryslinge eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...