Find foredragsholder i nærheden af Silkeborg med foredrag om innovation her


Benjamin C. Munk

Benjamin C. Munk, med 27 års erfaring i IT og AI, tilbyder indsigtsfulde foredrag om AI's indvirkning på fremtidens samfund og erhvervsliv. Kendt f...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Benjamin C. Munk

Benjamin C. Munk, med 27 års erfaring i IT og AI, tilbyder indsigtsfulde foredrag om AI's indvirkning på fremtidens samfund og erhvervsliv. Kendt f...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Foredraget lægger vægt på tilgangen ti...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Foredraget lægger vægt på tilgangen ti...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende historie. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og et publikum, som gerne vil være med og blive bedre til at forstå det valgte tema. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af interessante temaer.

Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største portaler til booking, hvor du finder alle relevante typer god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk som søger efter den fuldendte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation i nærheden af Silkeborg eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...