Book foredragsholder tæt på Skanderborg med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne for foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere på jagt efter fuldendt underholdning & musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Skanderborg eller du er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...