Find foredragsholder nær Slagelse med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sit publikum med sin fortælling. Historien er det samme som foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her hos Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er spændende. Den sikre vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige emner.

Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der leder efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation i nærheden af Slagelse eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...