Innovation i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Innovation i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Den dygtige foredragsholder formår at fange sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Eventzonen er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv reservationen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilskuere op på selve dagen. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og derudover en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest spændende, hvor man finder alle væsentlige former for underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der er på jagt efter perfekt underholdning og musik kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation i Sønderjylland eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...