Book foredragsholder i nærheden af Tarm med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer på jagt efter fuldendt musik og underholdning kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Vores sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om innovation nær Tarm, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...