Book foredragsholder tæt på Ballerup med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende historie. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, samt tilhørere, som gerne vil deltage og blive klogere på det valgte tema. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om integration nær Ballerup eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...