Find foredragsholder i nærheden af Brædstrup med foredrag om integration her

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde publikums interesse. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er desuden her, I aftaler forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets emne spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sit publikum, og publikum, som ønsker at være med og blive mere vidende om det pågældende emne. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige emner.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som leder efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration i nærheden af Brædstrup eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...