Book foredragsholder i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende fortælling. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. En spændende og levende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt musik & underholdning ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Bylderup-Bov eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...