Book foredragsholder tæt på Esbjerg med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige detaljer omkring eventet. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. En spændende og levende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det pågældende tema. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som leder efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration i nærheden af Esbjerg eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...