Find foredragsholder tæt på Give med foredrag om integration her

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er netop én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere eventet, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og publikum, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det givne tema. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk der er på jagt efter perfekt musik og underholdning ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Give, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...