Book foredragsholder i nærheden af Hårlev med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester i Danmark. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Her aftaler I også det tema eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Efterfølgende skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det så danskere, som leder efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Hårlev, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...