Find foredragsholder i nærheden af Holbæk med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende historie. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Eventzonen.dk er netop én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne interessant. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer der leder perfekt underholdning og musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Holbæk eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...