Book foredragsholder nær Horsens med foredrag om integration her

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende fortælling. Man erfarer tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I mangler en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Eventzonen er netop én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det givne emne. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kan dække en bred palette af temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der leder efter god musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Horsens eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...