Book foredragsholder nær Regstrup med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin fortælling. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og reservation fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige detaljer omkring eventet. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget interessant. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og publikum, som brænder for at være med og blive mere vidende om det givne tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det så personer på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Vores sortiment dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Regstrup eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...