Find foredragsholder tæt på Rødovre med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema spændende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det pågældende emne. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det så folk, der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end en portal, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om integration i nærheden af Rødovre, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...