Book foredragsholder i nærheden af Roskilde med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en spændende historie. Man oplever ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets største portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og derudover en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Roskilde eller du er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...