Find foredragsholder i nærheden af Skibby med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen.dk. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring arrangementet. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, hvor man kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, som søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Skibby eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...