Book foredragsholder nær Struer med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler i Danmark. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Her fastlægger I også det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilhørere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Ideén bag portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så danskere, som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også mulighed for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Struer eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...