Book irsk folkemusik i nærheden af Augustenborg her

5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Gallywampus

Gallywampus er et rablende oldboysband der spiller folkemusik efter skibskokkens humør. Bandet spille et bredt udvalg af country, blues , Amerikans...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset om du ønsker baggrundsmusik under spisningen, eller der skal spilles op til dans, så kan du her på Eventzonen.dk finde artister, som kan klare begge dele til bravur. Her hos Eventzonen.dk har vi landets bredeste udvalg af musik og musikere til fester eller andre arrangementer, som kan have gavn af musik. Hos os kan du som regel høre forskellige eksempler på den musik, som de musikere, du overvejer at booke, spiller. Du kan dermed træffe den helt rigtige beslutning. Og en booking hos Eventzonen går endda hurtigt, for her booker du artisten direkte.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori så danskere, som søger efter den fuldendte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller du er på jagt efter irsk folkemusik i nærheden af Augustenborg, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.