Book irsk folkemusik i nærheden af Brædstrup her

4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Rio Ordell

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Live

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.8

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND

Skal I holde fest med kulørte lamper, ternede duge og autentisk stemning? Vil I synge med på alle klassikerne fra Giro 413 og bodegaens jukebox? El...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
Hos os kan du altid finde dygtige artister, der opfylder dine ønsker til musik til dit næste arrangement. Musik er her helt essentiel, og vores musikere kan bidrage til at skabe den behagelige stemning under middagen og bagefter sikre, at dansegulvet er fyldt op med glade gæster. Hos Eventzonen kan vi tilbyde det bredeste udvalg af musik og musikere i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre begivenheder, hvor musikken er alfa og omega. Det perfekte er, at du som oftest kan høre eller se klip med musikerne, inden du booker dem, der skal underholde til dit arrangement.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere , så personer, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men i stedet bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger irsk folkemusik i nærheden af Brædstrup eller du selv er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.