Book irsk folkemusik nær Frederiksberg her

4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Vil du have rolig underholdningsmusik under spisningen eller underholdning, der skaber trængsel på dansegulvet, så finder du kompetente artister til det, du søger, lige her på Eventzonen. Hos Eventzonen.dk kan vi tilbyde det største udvalg af musik og musikere i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre arrangementer, hvor musikken er helt essentielt at have med. Inden du bestemmer dig for, hvilke artister du ønsker at booke, så har du ofte mulighed for at høre eksempler på den musik, som musikerne – du overvejer at booke – optræder med.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som private, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere , så personer, som søger efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er artist eller du er på jagt efter irsk folkemusik nær Frederiksberg, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.