Find irsk folkemusik tæt på Gråsten her

5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten du leder efter baggrundsmusik under spisningen, eller der skal spilles op til dans, så kan du her på Eventzonen finde musikere, som er fremragende til begge dele. Her hos Eventzonen har vi Danmarks bredeste udvalg af musik og artister til fester eller andre arrangementer, som kan have gavn af musik. Hos os kan du typisk høre flere eksempler på den musik, som de musikere, du påtænker at booke, spiller. Det er med til at sikre, at du træffer den helt rigtige beslutning. Og en booking hos Eventzonen går tilmed hurtigt, for her booker du musikeren direkte.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer, der leder efter ideel underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter irsk folkemusik nær Gråsten, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.