Find irsk folkemusik i nærheden af Greve her

4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten du vil have underholdningsmusik under spisningen, eller der skal spilles op til dans, så kan du her på Eventzonen.dk finde artister, som kan klare begge dele til bravur. Her hos Eventzonen.dk har vi Danmarks største sortiment af musik og musikere til fester eller andre arrangementer, hvor musik kan bidrage til stemningen. Hos Eventzonen.dk kan du som regel høre flere smagsprøver på den musik, som de musikere, du påtænker at booke, spiller. Du kan dermed træffe det helt rigtige valg. Og en booking hos Eventzonen går tilmed hurtigt, for her booker du artisten direkte.

Leder du efter en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk, på jagt efter fuldendt musik & underholdning, kun har brug for at lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller leder efter irsk folkemusik nær Greve, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.