Find irsk folkemusik tæt på Haderslev her

5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil

Rio Ordell

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Anne-Marie Hassing

Sangerinde og pianist.
Musikalsk, med nærvær og yderst delikat fortolker jeg sangene f.eks. til dit bryllup eller til jeres reception.
Jeg er al...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Uanset om du vil have baggrundsmusik under spisningen, eller musikken skal fylde dansegulvet, så kan du her på Eventzonen finde musikere, som er fremragende til begge dele. Hos Eventzonen kan vi præsentere det største sortiment af musik og musikere i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre arrangementer, hvor musikken er alfa og omega. Hos Eventzonen.dk kan du som regel høre forskellige smagsprøver på den musik, som de musikere, du overvejer at booke, spiller. Det er med til at sikre, at du træffer det helt rigtige valg. Og en booking hos Eventzonen.dk går endda hurtigt, for her booker du musikeren direkte.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere , så danskere, der søger efter den ideelle musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter irsk folkemusik nær Haderslev eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.