Find irsk folkemusik i nærheden af Løgstør her

5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Musik er uundværligt til en fest, og det uanset om det er til at skabe stemning under middagen, eller dansegulvet skal være proppet med dine glade gæster hele aftenen – og natten med. Og du finder altid på Eventzonen yderst kompetente musikere, der netop opfylder dine ønsker. Her finder du nemlig musik til ethvert arrangement gennem vores utallige tilknyttede bands og musikere fra hele Danmark. Inden du beslutter dig for, hvilke musikere du ønsker at reservere, så kan du ofte høre eksempler på den musik, som musikerne – du påtænker at booke – optræder med.

Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, som søger efter perfekt underholdning & musik, kun skal søge ét sted; og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger irsk folkemusik i nærheden af Løgstør eller du er artist, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.