Book irsk folkemusik tæt på Næstved her

5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Rio Ordell

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil

Anne-Marie Hassing

Sangerinde og pianist.
Musikalsk, med nærvær og yderst delikat fortolker jeg sangene f.eks. til dit bryllup eller til jeres reception.
Jeg er al...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsmusik under spisningen eller som underholdning, der spiller op til dans fra start til slut, så finder du kompetente musikere, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen. På Eventzonen finder du nemlig musik til alle tænkelige arrangementer via vores utallige tilknyttede bands og musikere fra hele landet. Det bedste er, at du som oftest kan høre eller se eksempler med artisterne, inden du booker dem, der skal underholde til dit arrangement.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med portalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således, at danskere, som søger efter ideel musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller søger irsk folkemusik i nærheden af Næstved, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.