Book irsk folkemusik i nærheden af Nørre Alslev her

5.0

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Feliicia Eliza Duo

Feliicia Eliza Duo spiller både danske og engelske klassikere såvel som moderne sange der ligger på hitlisterne nu! Så er der lidt til de unge og l...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Skal du bruge rolig underholdningsmusik under spisningen eller underholdning, der skaber trængsel på dansegulvet, så finder du dygtige og engagerede musikere til det, du mangler, lige her på Eventzonen.dk. Her finder du nemlig musik til alle tænkelige arrangementer gennem de utallige tilknyttede artister fra hele landet. Hos Eventzonen kan du typisk høre flere smagsprøver på den musik, som de artister, du påtænker at booke, spiller. Du kan dermed træffe det helt rigtige valg. Og en booking hos Eventzonen går tilmed hurtigt, for her booker du artisten direkte.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det således, at personer, på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er kunstner eller søger irsk folkemusik i nærheden af Nørre Alslev, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.