Book irsk folkemusik tæt på Skibby her

5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Bob Ferguson Songwriter

Bob Ferguson Songwriter is the former lead singer in Beggars Row Celtic band who toured Denmark at Festivals and various venues for 13 years. Bob i...

Kategori
Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
Skal du bruge rolig underholdningsmusik under middagen eller musik, der skaber trængsel på dansegulvet, så kan du finde kompetente artister til det, du mangler, lige her på Eventzonen.dk. Hos os finder du nemlig Danmarks største udvalg af artister, som gerne kommer og spiller til din fest eller arrangement. Her booker du hos musikeren selv, og ofte kan du se eller høre smagsprøver på den musik, de spiller, før du træffer din afgørelse.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som private, gamle som unge.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således, at folk, der leder efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet portalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter irsk folkemusik i nærheden af Skibby, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.