Find irsk folkemusik nær Sommersted her

5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsmusik under spisningen eller som underholdning, der fylder dansegulvet hele aftenen, så finder du dygtige musikere, der kan klare opgaven her på Eventzonen. Vi har landets største sortiment af musik og musikere til fester eller andre arrangementer, hvor musik kan bidrage til stemningen. Inden du beslutter dig for, hvilke artister du ønsker at reservere, så har du ofte mulighed for at høre smagsprøver på den musik, som musikerne – du overvejer at booke – spiller.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det , så personer, der søger efter den helstøbte musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller leder efter irsk folkemusik i nærheden af Sommersted, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.