Find irsk folkemusik tæt på Valby her

4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
På Eventzonen kan du altid finde dygtige musikere, der kan levere musik til din næste fest. Musik er her helt essentiel, og vores artister kan hjælpe dig med at skabe den hyggelige stemning under spisningen og senere sikre, at dansegulvet er fyldt op med festlige gæster. Når musikken er helt uundværlig til dit næste arrangement, så finder du det største udvalg af artister og musik i Danmark her på Eventzonen. Inden du beslutter dig for, hvilke musikere du ønsker at reservere, så har du typisk mulighed for at høre eksempler på den musik, som artisterne – du påtænker at booke – optræder med.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

Idéen bag denne portal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere, der leder efter fuldendt underholdning og musik, kun har brug for at lede ét sted; uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et bredt udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller leder efter irsk folkemusik i nærheden af Valby, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.