Find irsk folkemusik nær Vordingborg her

5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Uanset om det er som baggrundsstemning under spisningen eller som underholdning, som fylder dansegulvet hele aftenen, så kan du finde dygtige artister, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen. Hos os findes nemlig landets største udvalg af musikere og bands, som gerne kommer og spreder stemning med musik til din fest eller arrangement. Det perfekte er, at du som oftest kan høre eller se klip med artisterne, inden du booker dem, der skal underholde til dit arrangement.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således, at danskere, som er på jagt efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er artist eller leder efter irsk folkemusik tæt på Vordingborg, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.