Find foredragsholder nær Ballerup med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det tit med en fængende fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Når du bruger vores portal, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Her aftaler I også det tema eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og inspirerende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker en meget bred vifte af temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Ballerup med foredrag om IT, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...