Find foredragsholder i nærheden af Esbjerg med foredrag om IT her

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester på det danske marked. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes aftalt her. Efterfølgende skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om IT, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...