Book foredragsholder nær Eskilstrup med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen helt i top. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og endvidere en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at personer, der søger efter god musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Eskilstrup med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...