Find foredragsholder nær Fredericia med foredrag om IT her


Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende fortælling. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler i Danmark. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Derefter skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Og gerne at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og tilskuere, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det givne emne. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan dække en bred palette af emner.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du finder alle relevante former for underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at folk, der søger efter helstøbt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Fredericia med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...