Find foredragsholder tæt på Gørlev med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige temaer.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det så personer, der leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor alle kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...