Book foredragsholder i nærheden af Greve med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Historien er det foredrag, der holdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det er også her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du er sikker på, der dukker et talrigt publikum op. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og publikum, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at personer, på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Greve med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...